Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі оголосили тендер на відбудову однієї з багатоповерхівок

У Запоріжжі оголосили тендер на відбудову однієї з багатоповерхівок

У Запоріжжі оголосили тендер на відбудову однієї з багатоповерхівок

Кам’яногірська, 6. Фото Inform.zp.ua

У Запоріжжі оголосили тендер на відбудову житлового будинку по вулиці Кам’яногірська, 6, який постраждав внаслідок російських обстрілів.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області.

Роботи з капітального ремонту багатоповерхівки розпочались у грудні 2023 року організацією ТОВ “Міське будівництво”, яка перемогла в публічних закупівлях. Однак, через невиконання умов договору, 19 серпня його розірвали.

У 2023 році підрядники отримали аванс і розпочали демонтажні роботи, а у березні – основні будівельні роботи. Спочатку будівельники працювали за графіком, але в квітні кількість робітників зменшилася і темпи відбудови знизилися. Вже у травні роботи запунилися. За планом, ремонт мали завершити цьогоріч у серпні.

“Щирі вибачення мешканцям. Робимо все можливе, аби пришвидшити відбудову ваших домівок. Працюємо”, – йдеться за посиланням.

Згідно з тендером, орієнтовна вартість виконання ремонтних робіт – 13 355 085,44 гривень. Кінцевий термін подачі пропозицій – 18 вересня 2024 року. Поки що жодної пропозиції не подали.

У Запоріжжі оголосили тендер на відбудову однієї з багатоповерхівок
Тендер на Prozorro

Нагадаємо, у Запоріжжі ТОВ “Міське Будівництво” займалося відбудовою будинків за такими адресами: Кам’яногірська, 6, Запорізька 2-А та 2-Б. У травні-червні роботи на цих трьох об’єктах зупинилися і власники квартир почали скаржитися, адже за графіком підрядна організація мала завершити роботи в середині червня. Вже на початку серпня із організацією планували розірвати договір.

П’ятиповерхівка, що розташована на вулиці Кам’яногірській, зазнала пошкоджень 16 січня 2023 року внаслідок ракетного удару системою С-300 російської армії. Удар було нанесено вночі – окрім цього будинку, повилітали вікна в сусідніх оселях, понівечено шибки. Взимку вночі почалася евакуація. Людей врятувало то, що ракета впала біля будинку, а не влучила прямо у будівлю.