Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі зооволонтери врятували маленького їжачка: як допомогти 

У Запоріжжі зооволонтери врятували маленького їжачка: як допомогти 

У Запоріжжі зооволонтери врятували маленького їжачка: як допомогти 

Врятований їжачок. Фото: Ірина Дідур

Вчора, 9 вересня, запорізькі волонтери з притулку для тварин “Дай лапу, друже” врятували маленького їжачка. Тварині необхідна допомога. 

Про це повідомила очільниця притулку Ірина Дідур на своїй сторінці у фейсбук.

Наразі їжаку потрібна допомога, оскільки він має занадто маленьку вагу – менше 600 грам. Такі тварини мають важити більше, щоб пережити холодну зиму. 

Фото: Ірина Дідур

Залишаємо реквізити притулку “Дай лапу, друже”, щоб підтримати цього маленького їжачка:

▪️Банка для допомоги https://send.monobank.ua/jar/5gwGfT31pp

▪️https://www.instagram.com/daylapu_/

▪️Тел.+380963935377 

▪️Карта притулку МОНОБАНК 4441 1144 4818 5643 

▪️Карта привата 4149609005895554

▪️PayPal – [email protected]

Нагадаємо, що запорізька ГО “Дай лапу, друже!” опікується понад 500 тваринами. Один з притулків знаходиться за містом, де знайшли прихисток 79 котів, 16 собак, 5 диких тварин та їжачок. Наразі організація збирає кошти на допомогу їжачку. Inform.zp поспілкувався з головою ГО “Дай лапу, друже!” Іриною Дідур, щоб дізнатися, як їжаки опинилися під опікою притулку і яка допомога цим тваринам потрібна.

Раніше ми писали, що з початку 2024 року державний кордон України в обох напрямках перетнули 23,7 мільйони людей. Серед тих, хто був змушений залишити рідну домівку, була й жителька Запоріжжя Людмила Штефанеса, яка 25 червня вирушила до Латвії. Людмила одразу почала думати про те, як перевезти свого золотистого лабрадора Бадді, який залишився з її батьками на дачі в рідному Запоріжжі.