Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізький заклад горів цієї ночі на березі Дніпра (ФОТО)

Запорізький заклад горів цієї ночі на березі Дніпра (ФОТО)

Запорізький заклад горів цієї ночі на березі Дніпра (ФОТО)

Фото: ДСНС Запоріжжя

Вчора ввечері, 9 вересня, у Запоріжжі сталася пожежа на узбережжі Дніпра. Загорілася дерев’яна споруда, правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

9 вересня близько 19:27 на березі Дніпра загорілася дерев’яна будівля, загальна площа якої становить 50 квадратних метрів. На місце прибули надзвичайники.

Як зазначили в ДСНС, жертв та постраждалих немає, а причину пожежі встановлюють правоохоронці. Наразі триває розслідування. Щоб загасити пожежу на березі Дніпра, ДСНС залучили 23 рятувальника та 5 одиниць техніки. 

Нагадаємо, що 8 вересня, місцеві мешканці помітили тіло людини в районі Балабинської затоки в Запорізькій області. На місце одразу викликали рятувальні служби.

Раніше ми писали, що в Запоріжжі в одній із багатоповерхівок загорілася квартира. Під час пожежі загинув чоловік, ще п’ятьох людей врятували вогнеборці.


Читайте також:

У історико-культурному комплексі “Запорозька Січ” забезпечують доступ для відвідування людьми на кріслах колісних. Наразі там встановили приставні пандуси, щоб всі бажаючі мали доступ до кожного об’єкту комплексу. 

Вчора, 9 вересня, запорізькі волонтери з притулку для тварин “Дай лапу, друже” врятували маленького їжачка. Тварині необхідна допомога. 

Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив, що реактори тимчасово окупованої Запорізької АЕС мають лишатися у стані “холодної зупинки” поки триває війна. Це пов’язано з тим, що в умовах окупації безпека електростанції знаходиться під загрозою.