Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі комунальники демонтували кіоск на Алеї Троянд (ФОТО)

Запорізькі комунальники демонтували кіоск на Алеї Троянд (ФОТО)

Запорізькі комунальники демонтували кіоск на Алеї Троянд (ФОТО)

Демонтаж кіоску. Фото: Запорізька міська рада

Комунальне підприємство «Муніципальна варта» Запорізької міської ради демонтувало кіоск у Вознесенівському районі за адресою вулиця Патріотична, 56Б.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Під час перевірки стану благоустрою території Алеї троянд, комунальники виявили незаконно розміщений кіоск, у якому проводили підприємницьку діяльність без відповідних дозвільних документів.

Фото: Запорізька міська рада

Інспектори комунального підприємства склали акт обстеження території та на його підставі демонтували металеву споруду.

Фото: Запорізька міська рада

Знесення МАФів пов’язано з тим, що неправомірні підприємці створюють конкуренцію для законно діючих бізнесів. Тому демонтаж кіосків спрямований на відновлення порядку та рівності в сфері підприємницької діяльності. 

Нагадаємо, що цього року у Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття. На це районна адміністрація виділила 1 мільйон 500 тисяч гривень.

Раніше ми писали, що жителі Запоріжжя звернулися до Державної екологічної інспекції Південного округу з повідомленням про стихійні сміттєзвалища, виявлені поблизу кладовища “Леванське” в Шевченківському районі міста.


Читайте також:

Вчора, 9 вересня, запорізькі волонтери з притулку для тварин “Дай лапу, друже” врятували маленького їжачка. Тварині необхідна допомога. 

У запорізьких закладах вищої освіти стартує додатковий набір студентів на навчання для здобуття ступеня бакалавра та магістра. В деяких університетах термін подачі документів вже розпочався. Inform.zp.ua зібрав інформацію про додатковий вступ на навчання в запорізькі ВУЗи.

Вчора ввечері, 9 вересня, у Запоріжжі сталася пожежа на узбережжі Дніпра. Загорілася дерев’яна споруда, правоохоронці розпочали розслідування.