Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці можуть на відстані долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій

Запоріжці можуть на відстані долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій

Запоріжці можуть на відстані долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій

Защита животных

Запоріжці можуть долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій. Благодійну акцію організував всеукраїнський гуманістичний рух із захисту прав тварин UAnimals. Кожен охочий допомогти може придбати “віртуальний квиток” на евакуаційний рейс, не наражаючи себе на небезпеку.

Про це пише “Бабель” із посиланням на пресслужбу UAnimals.

Придбати квиток можна буде у застосунку BlaBlaCar, який також долучився до акції. Користувачі зможуть задонатити на порятунок тварин та отримати символічний квиток на електронну пошту. Вартість такої пожертви становитиме 100 гривень.

Усі кошти витратять на евакуаційні рейси UAnimals. За них оплатять пальне, переноски для тварин, корм, ліки та інші необхідні речі. Таким чином кожен охочий може

“Наші евакуаційні рейси чітко ілюструють гасло UAnimals: кожне життя важливе. Під час виїздів ми рятуємо всіх без винятку тварин, бо жодна з них не має загинути під обстрілами. Наші команди щомісяця їздять у 6-10 рейсів і евакуюють за один місяць приблизно 300 тварин. Найбільше натхнення в цій роботі – це історії, коли тварини зустрічаються зі своїми новими родинами чи стають на лапи після важких поранень”, – розповів засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Зазначається, що за час повномасштабної війни команди UAnimals з’їздили приблизно у 200 евакуаційних рейсів та вивезли з прифронтових сіл та міст понад 4 500 тварин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про історію запоріжанки Людмили Штефанеси, яка вирушила до Латвії і почала думати про те, як перевезти свого золотистого лабрадора Бадді із Запоріжжя. Пошуки перевізників зайняли у неї декілька днів. Після контакту з представниками компанії вони узгодили всі строки та деталі перевезення тварини за кордон. Однак під час перевезення Людмила отримала звістку її улюбленець Бадді помер. Читайте, що радять зооволонтери та юристи в таких ситуаціях спираючись на власний досвід.