Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 931-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

931-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

931-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 931-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

У двох міських лікарнях Запоріжжя з’являться нові послуги. Ці медичні заклади входитимуть до переліку кластерних лікарень.

У Запоріжжі збільшать суму відшкодування витрат на поховання загиблих військових. Це може статися вже цього року.

У Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання.

Родина депутата “Слуги народу” з Бердянська Романа Іванісова купила авто і житло на майже два мільйони доларів. Сума їхніх заощаджень була майже вдвічі меншою.

Запоріжці можуть долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій. Благодійну акцію організував всеукраїнський гуманістичний рух із захисту прав тварин UAnimals.

Останніми днями росіяни значно наростили інтенсивність бойових дій в Запорізькій області. Стало більше обстрілів, скидів отруйних речовин і FPV-дронів. Також вони активніше використовують КАБи та ракети.

Евакуаційна група ДСНС потрапила під російський обстріл на Донеччині. Поранені двоє рятувальників, один з них із Запорізької області.

Запоріжці можуть отримати грошову допомогу від Норвезької ради у справах біженців (NRC).

У Гуляйполі Запорізької області відновили пам’ятник Нестору Махну.