Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Два трамваї у Запоріжжі тимчасово призупинять рух

Два трамваї у Запоріжжі тимчасово призупинять рух

Два трамваї у Запоріжжі тимчасово призупинять рух

Ілюстративне фото

У Запоріжжі два трамвайні маршрути тимчасово призупинять рух 16 вересня. Йдеться про трамваї №12 та №15.

Про це повідомляє комунальне підприємство “Запоріжжяелектротранс”.

Рух призупинять від зупинки “вулиця Іванова” до кінцевих зупинок “Зелений Яр” та “Шевченківський жмс” з 10:00 до 12:00. Причиною є проведення аварійно-відновлювальних робіт на контактній мережі трамвая. Замінятимуть тросові системи.

Змінений маршрут у ці години виглядатиме так:

  • Рух трамваїв маршруту № 12 буде організований по маршруту “Майдан Волі” – “М’ясокомбінат”;
  •  Рух трамваїв маршруту № 15 буде організований по маршруту “Майдан Волі” – “Автострада”.

Нагадаємо, 13 вересня у Запоріжжі на декілька годин призупинять рух трамвайного маршруту №3.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

Читайте також:

12 вересня, у Запоріжжі проводитимуть плановий та терміновий ремонти електрообладнання. У зв’язку з цим деякі будинки тимчасово залишаться без світла.

Запоріжці можуть отримати грошову допомогу від Норвезької ради у справах біженців (NRC). Подати заявку можна до 18 вересня.

У двох міських лікарнях Запоріжжя з’являться нові послуги. Ці медичні заклади входитимуть до переліку кластерних лікарень. Мова йде про міську лікарню екстреної та швидкої медичної допомоги, а також міську лікарню №9.

Евакуаційна група ДСНС потрапила під російський обстріл на Донеччині. Поранені двоє рятувальників, один з них із Запорізької області.