Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС

У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС

У Запоріжжі перекриють рух ДніпроГЕС

Фото: патрульної поліції Запоріжжя/Фото: патрульной полиции Запорожья

Рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежать у зв’язку із проведенням ремонтних робіт. Проїхати не можна буде з 8:00 14 вересня по 20:00 15 вересня.

Про це повідомили в Патрульній поліції Запоріжжя.

Обʼїзд здійснюватиметься через Арковий міст острова Хортиця (вулицю Величара  — вулицю Січі — вулицю Таганська). А також, через Нові мости та мост імені Преображенського. 

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – зазначили в повідомленні.

Читайте також:

У Запоріжжі призупинять рух одного з трамваїв: коли саме.

У Запоріжжі планують щодня зупиняти громадський транспорт під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. О 9:00 у комунальному транспорті вмикатимуть додатковий аудіосупровід. Зупинка стосуватиметься і приватних перевізників у місті. 

У Гуляйполі Запорізької області відновили пам’ятник Нестору Махну, який цього року постраждав внаслідок російських обстрілів.

У міськраді Запоріжжя відреагували на стан водойм у Дубовому гаю: чи будуть щось робити.

З моменту набрання чинності Законом про деколонізацію вулиці, провулки,парки, сквери тощо по всій Україні активно перейменовують, щоб позбутися російських та радянських назв. Щоб полегшити ситуацію, Inform.zp.ua звернувся до Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради за повним переліком нових назв у Запоріжжі.

Запоріжці можуть долучитися до евакуації тварин з прифронтових територій. Благодійну акцію організував UAnimals. Кожен охочий допомогти може придбати “віртуальний квиток” на евакуаційний рейс, не наражаючи себе на небезпеку.