Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжців попередили про гучні звуки в Південному мікрорайоні: причина

Запоріжців попередили про гучні звуки в Південному мікрорайоні: причина

Запоріжців попередили про гучні звуки в Південному мікрорайоні: причина

Ілюстративне фото

Сьогодні, 13 вересня, у Запоріжжі в Південному мікрорайоні місцеві мешканці можуть почути гучні звуки. Це пов’язано із будівельними роботами на майданчику будівництва “підземної школи”.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Жителі навколишніх будинків можуть почути шум через гучні будівельні роботи “підземної школи”. 

“Підрядники працюють і вдень, і вночі, щоб якомога швидше завершити будівництво. Мета незмінна – надати умови для безпечного і якісного навчання дітей Запорізької області”, – зазначили в ЗОВА.

Нагадаємо, що у Біленьківській громаді Запорізької області розпочали будівництво восьмої підземної школи. Вона зможе приймати до 500 учнів в одну зміну та до 1000 учнів – у дві. Вартість проєкту – 95,6 мільйонів гривень. 

У серпні також почали будувати “підземну школу” на правому березі Запоріжжя, на базі колегіуму “Елінт”.

Раніше ми писали, що запорізькі вчителі, які перейшли до викладання в офлайн форматі, отримають підвищення заробітної плати на 20-25%. Це стосується як обласного центру, так і Запорізького регіону в цілому.


Читайте також:

У Запоріжжі для дітей від 5 років, підлітків та молоді діють гуртки, секції та творчі колективи, в яких можна активно проводити вільний час. Inform.zp.ua зробив добірку позашкільних занять для дітей в Запоріжжі.

2 вересня вперше за чотири роки у Запоріжжі в 74 школах провели заняття. У запорізькі школи на змішаний формат навчання вийшли 36 тисяч школярів різного віку. Уроки відбуватимуться виключно в укриттях.

Нещодавно 14 громад Запорізької області та 2 обласні заклади освіти отримали 25 шкільних автобусів. Вартість цих транспортних засобів – понад 85 мільйонів гривень.