Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькій фотограф показав грозу в ніч на 13 вересня (ФОТО)

Запорізькій фотограф показав грозу в ніч на 13 вересня (ФОТО)

Запорізькій фотограф показав грозу в ніч на 13 вересня (ФОТО)

Гроза. Фото: Олександр Поздняков/фейсбук

Сьогодні, в ніч на 13 вересня, у Запоріжжі знову був дощ з грозою. Місцеві мешканці могли чути грім та спостерігати в небі блискавки. Запорізький фотограф Олександр Поздняков зміг їх зафіксувати та поділився знімками в своїх соцмережах. 

Гроза. Фото: Олександр Поздняков/фейсбук

Погодні умови спричинили знеструмлення 9710 споживачів у місті Запоріжжя та 27 населених пунктах підконтрольної частини регіону. Станом на ранок енергетики відновили електропостачання у всіх споживачів, повідомляє ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Попри останні зливи та грози, у Запоріжжі ще зарано очікувати осінню прохолоду. За даними Sinoptik.ua, наступними днями температура повітря в місті становитиме від +19 до +28 градусів тепла. Опадів синоптики не прогнозують.

Із завтрашнього дня, 14 вересня, у Запоріжжі розпочнеться старе бабине літо. За народним прогнозом погоди воно триватиме до 21 вересня.

“За цим днем наші пращури визначали погоду на майбутню осінь. Якщо перший день бабиного літа ясний і теплий, то осінь та зима будуть теплими; сухо – осінь суха. А якщо піде дощ, то вся осінь буде дощовою”, – йдеться в народному прогнозі погоди”

Крім того, у Запорізькому центрі з гідрометеорології попереджають про пожежну небезпеку (3 рівня) на території Запорізького району на 13-14 вересня.

Погодні умови сприятимуть низькій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності відкритого вогню.

Раніше ми писали, що в ніч на 10 вересня, у Запоріжжі був дощ з грозою. Місцеві мешканці могли спостерігати в небі блискавки, запорізький фотограф Олександр Поздняков зміг їх зафільмувати. 


Читайте також:

У Запоріжжі не будуть штучно наповнювати водойми у парку “Дубовий гай”, оскільки вважають, що це допоможе лише на короткий термін.

Запоріжців закликають не купувати рибу на ринках через ситуацію на річках Сейм та Десні. Їхнє забруднення призвело до загибелі водних живих біоресурсів, а річкова риба із постраждалих районів могла з’явитись у продажу.