Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Жителя Кушугумської громади звільнили з російського полону

Жителя Кушугумської громади звільнили з російського полону

Жителя Кушугумської громади звільнили з російського полону

Звільнений військовий Ігор Тітовський. Фото: Кушугумська селищна рада

Вчора, 13 вересня, відбувся обмін полоненими між Росією та Україною. Серед звільнених був боєць Ігор Тітовський, житель селища Балабине Кушугумської громади Запорізької області.

Про це повідомили в телеграм-каналі Кушугумської селищної ради.

У ході обміну, додому повернувся військовослужбовець Ігор Тітовський із селища Балабине. Він пробув у російському полоні понад два роки.

“Неймовірна новина для Кушугумської громади дарує бурхливі емоції, які неможливо стримати. Страшно уявити, що пережив наш герой в лапах нелюдів, тому звільнення захисника нашої країни – щастя, якому немає меж”, – йдеться у повідомленні.

Загалом з полону повернули шестеро українців та українок із Запорізької області, зазначив Іван Федоров. З них чотири жінки з Бердянського та Пологівського районів. А також двоє військових з Мелітопольського та Запорізького районів.

Нагадаємо, що вчора, 13 вересня, додому повернулися 49 українців та українок.Серед звільнених з російського полону є захисники та захисниці “Азовсталі”, бійці Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, ЗСУ, а також цивільні люди. 

Раніше ми писали, що 24 серпня, відбувся обмін військовополоненими між Росією та Україною, серед них боєць із Запорізької області.


Читайте також:

З рахунків експрезидента “Мотор-Січі” В’ячеслава Богуслаєва передали майже 270 мільйонів гривень до Фонду ліквідації наслідків агресії.

Євген Олексенко разом з однодумцями захищав Запоріжжя під час Майдану. Після 2014 року він пішов добровольцем на фронт. У 2015 році отримав серйозне поранення — закрив собою командира, і уламки міни пошкодили йому спину та ногу. Inform.zp.ua вдалося поспілкуватися з Євгеном, поки він перебував у Запоріжжі на лікуванні, і дізнатися про його підготовку до майбутніх змагань.

Запоріжців закликають не купувати рибу на ринках через ситуацію на річках Сейм та Десні. Їхнє забруднення призвело до загибелі водних живих біоресурсів, а річкова риба із постраждалих районів могла з’явитись у продажу.