Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Як курсуватиме транспорт 14 вересня у Запоріжжі

Як курсуватиме транспорт 14 вересня у Запоріжжі

Як курсуватиме транспорт 14 вересня у Запоріжжі

Ілюстративне фото

Сьогодні, 14 вересня, у Запоріжжі громадський транспорт буде ходити зі змінами в схемах руху маршрутів.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Зміни щодо руху комунальних маршрутів:

  • з Бородінського мкрн та Осипенківського мкрн слідують від вулиці Гребельної через бульвар Вінтера, вулицю Кияшка, вулицю Академіка Весніна, вулицю Сергія Синенка, вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, острів Хортицю, проспект Металургів, вулицю Богдана Хмельницького, через площу Запорізьку, проспект Соборний, далі за своїми маршрутами та у зворотному напрямку (без заїзду на вул. Кияшка);
  • маршрут №8: від кінцевої зупинки «Завод «Запоріжкабель», вулиця Гребельна, через  бульвар Вінтера, вулицю Кияшка, вулицю Академіка Весніна, вулицю Сергія Синенка, вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через острів Хортицю до зупинки «проспект Металургів» та у зворотному напрямку (без заїзду на вулицю Кияшка);
  • маршрут №3: від вулиці Сергія Синенка через вулицю Антона Незоли (вул. Таганську), Арковий міст, через острів Хортицю до зупинки «проспект Металургів» та у зворотному напрямку.

Тролейбуси курсуватимуть наступним чином:

  • маршрут №8 та №3 слідують по проспекту Соборному до площі Запорізької та у зворотному напрямку.
  • маршрути №11 та №17 організовано сполученням «вул. Сєдова – пл. Запорізька».

Нагадаємо, що рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежать у зв’язку із проведенням ремонтних робіт. Проїхати не можна буде з 8:00 14 вересня по 20:00 15 вересня.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі два трамвайні маршрути тимчасово призупинять рух 16 вересня. Йдеться про трамваї №12 та №15.