Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі нетверезий водій врізався в іншу автівку (ФОТО)

У Запоріжжі нетверезий водій врізався в іншу автівку (ФОТО)

У Запоріжжі нетверезий водій врізався в іншу автівку (ФОТО)

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

У Хортицькому районі Запоріжжя сталася автомобільна аварія під час дії комендантської години. Водій у стані алкогольного сп’яніння в’їхав в іншу автівку на високій швидкості. 

Про це повідомили в Патрульній поліції Запорізької області.

Сьогодні вночі, 14 вересня, у Хортицькому районі міста водій транспортного засобу Mitsubishi Lancer на високій швидкості наїхав на автомобіль Fiat, що стояв. Внаслідок аварії обидві автівки були значно пошкоджені.

Фото: Патрульна поліція Запорізької області
Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Правоохоронці на місці ДТП встановили, що чоловік був у нетверезому стані та не стежив за дорожньою обстановкою за кермом. Водій пройшов медичну перевірку, яка довела вплив алкоголю – 1.32 проміле.

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

На водія поліцейські склали протокол та відсторонили від керування транспортним засобом. 

Нагадаємо, що в Заводському районі міста Запоріжжя легковий автомобіль зіштовхнувся з мотоциклом. Поліцейські задокументували аварію та відкрили кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування.

Раніше ми писали, що у Вознесенівському районі Запоріжжя на перехресті зіштовхнулися два транспортні засоби. Попри значні ушкодження автомобілів, ніхто не постраждав.


Читайте також:

У Запоріжжі патрульні поліцейські зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Інспектори подали сигнал зупинитися, але водій вирішив втекти, пришвидшивши рух.

За сім місяців поточного року у Запорізькій області сталося 2474 дорожньо-транспортні пригоди. У них загинули 47 людей, ще 5️8️7️ отримали травми різного ступеня тяжкості. 

Вночі у Запоріжжі інспектори помітили транспортний засіб ВАЗ 21102, водій якого робив маневри на дорозі. Виявилось, що чоловік був без водійського посвідчення і кількість алкоголю в його організмі перевищувала норму у 10 разів. Поліцейські склали протокол.