Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » У Запоріжжі оштрафували водія, який дрифтував без водійських прав (ВІДЕО)

У Запоріжжі оштрафували водія, який дрифтував без водійських прав (ВІДЕО)

У Запоріжжі оштрафували водія, який дрифтував без водійських прав (ВІДЕО)

Фотоілюстрація пресслужби патрульної поліції/Мужчина совершил ложный вызов.
Фотоиллюстрация пресс-службы патрульной полиции

Днями поліцейські склали протокол на запорізького водія, який дрифтував у місті. Чоловік не мав водійських прав і вже не вперше керував без них автівкою.

Про це повідомила патрульна поліція Запорізької області.

Зазначається, що автомобіль BMW 520 нехтував правилами безпеки на дорозі та наражав на небезпеку і себе, так і оточуючих. 

Відео патрульної поліції Запорізької області

Поліцейські склали на водія протокол за частиною 5 статті 126 (Повторне, протягом року, керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) та винесли постанову за частиною 2 статті 122 (Порушення користування зовнішніми освітлювальними приладами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Порядок починається з кожного з нас. Не порушуйте ПДР та будьте свідомими керманичами”, – просять патрульні регіону.

Читайте також:

30 серпня патрульні встановили й притягнули до відповідальності водія вантажівки, який здійснив рух греблею Дніпровською гідроелектростанцією у Запоріжжі. Відео із порушенням раніше поширили у соціальних мережах.

У Запоріжжі патрульні розшукали водія маршрутного таксі, який порушив правила дорожнього руху. Чоловіка розпізнали на відео з мережі та притягнули до відповідальності. Водій здійснив зупинку біля лівого краю проїзної частини. Таким чином він створив перешкоду для руху зустрічному транспорту. 

У Запоріжжі водія маршрутки, який порушив правила дорожнього руху та наражав пасажирів на небезпеку, розшукали і притягнули до відповідальності. До цього місцеві жителі зафіксували порушення на відео, де пасажир ледь не випав з вікна транспортного засобу.