Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 935-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

935-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

935-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 935-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Внаслідок вчорашнього обстрілу Гуляйпільщини загинули чоловіки 41, 59 та 61 років. Окупанти атакували підприємство керованими авіабомбами. Горів ангар.

Вчора з полону повернули дев’ятеро військових із Запорізької області. Серед них Сергій Садовський, родина якого щотижня виходила на мирні акції на підтримку військовополонених у Запоріжжі.

Мешканець Запоріжжя разом із напарницею намагався незаконно перетнути кордон у Львівській області.

Мешканців Запоріжжя та області попередили про високу пожежну небезпеку, яка триватиме з 15 по 16 вересня.

Поліцейські склали протокол на запорізького водія, який дрифтував у місті.

Протягом минулої доби російські війська завдавали ударів авіаційними бомбами та ракетами по населених пунктах Запорізької області. Також на Запорізькому напрямку окупанти переміщують військову техніку та особовий склад у бік Донецької області.

У найближчі 10 днів запоріжцям варто очікувати змін температури повітря. Синоптики прогнозують дощ та похолодання.

У Запоріжжі 27-річну місцеву мешканку ошукали на понад 124 тисяч гривень. Вона ввела дані своєї картки за посиланням і називала коди, які просив шахрай.

Запоріжців запрошують на безкоштовний тренінг із документаторами воєнних злочинів. Він проходитиме 17 вересня.

На території Заводського та Вознесенівського районів Запоріжжя запровадили карантинний режим через виявлення жовто-бурого мармурового клопа.