Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Культура » У Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка

У Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка

У Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка

Виставка у Запоріжжі. Фото: Запорізька міська рада

Нещодавно у Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка. Вона називається “Тибетський щоденник”.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Це персональна виставка Андрія Блудова під кураторством Льони Радченко. Експозиція відображає спогади художника про подорож до Тибету. Тут переплітаються символи буддизму із роздумами про гармонію, внутрішній спокій і боротьбу за незалежність.

У Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка
Виставка у Запоріжжі. Фото: Запорізька міська рада

“Відвідувачі зможуть зануритися в глибину філософських образів, що зображають протистояння хаосу та порядку, а також відчути присутність духовних традицій Тибету”, – йдеться за посиланням.

“Тибетський щоденник” знаходиться у Туристичному інформаційному центрі за адресою проспект Соборний, 151. Центр працює з 9:00 до 18:00 без вихідних. Вхід вільний.

Нагадаємо, у Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів. Востаннє ЗІФФ проходив у Запоріжжі у 2021 році. Якою була церемонія відкриття – читайте в нашому матеріалі.

В Запоріжжі з’явилася виставка робіт художниці Христини Валько у рамках проєкту “Плакати воєнного часу”. Експозиція представлена на бульварі Марії Примаченко і біля Туристичного інформаційного центру.

В рамках підготовки до фестивалю сучасного мистецтва «Gogolfest. Pokrova» та з нагоди Дня пам’яті Захисників України у Запоріжжі обговорили концепцію меморіального комплексу “Посадка. Дерево пам’яті”.