Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі оголосили штормове попередження на 17 вересня

У Запоріжжі оголосили штормове попередження на 17 вересня

У Запоріжжі оголосили штормове попередження на 17 вересня

Ілюстративне фото

Завтра, 17 вересня, у Запорізькій області синоптики протягом всієї доби прогнозують небезпечні метеорологічні явища. Через пориви вітру 15-20 м/с в регіоні встановлений перший рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомили в Запорізькому гідрометцентрі.

Уточнюється, що ці метеорологічні явища в області та обласному центрі можуть бути небезпечними.

Штормове попередження
Попередження. Джерело: Запорізький ЦГМ

“Погодні умови можуть призвести до пошкодження ліній електропередач, падіння дерев, заносу автомобілів, збільшення ймовірності ДТП”, – зазначили у Запорізькому ЦГМ.

Раніше ми писали, що протягом 14 та 15 вересня у Запоріжжі були встановлені нові температурні рекорди.

Нагадаємо, у найближчі 10 днів запоріжцям варто очікувати змін температури повітря у Запоріжжі. Синоптики прогнозують дощ та похолодання.


Читайте також:

Цього року при холодній зимі у Запоріжжі можуть вимикати світло до 14 годин.

Нещодавно у Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка. Вона називається “Тибетський щоденник”.

У Запоріжжі відбудеться тренінг із документаторами воєнних злочинів. Він проходитиме 17 вересня. Участь безкоштовна.

Мешканець Запоріжжя разом із напарницею намагався незаконно перетнути кордон у Львівській області. Чоловіка зафіксував дрон прикордонників, його передали поліції.

До кінця 2024 року ще 20 шкіл у Запоріжжі перейдуть на змішаний формат навчання.

Місія МАГАТЕ знову відвідала тимчасово окуповану росіянами Запорізьку АЕС. Окупанти не надали доступ експертам до західної частини машинного залу електростанції.

У Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль зможуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів.