Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запорізькому напрямку прикордонники збивали дрони-камікадзе

На Запорізькому напрямку прикордонники збивали дрони-камікадзе

На Запорізькому напрямку прикордонники збивали дрони-камікадзе

Ілюстративне фото

Сьогодні, 16 вересня, на Запорізькому напрямку прикордонники збили 13 FPV-дронів росіян.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. 

Всі спроби нанести ураження по українських позиціях успіху не мали. 

На Запорізькому напрямку прикордонники збивали дрони-камікадзе
Статистика. Фото: Держприкордонслужба

“Незламність нашої нації і професіоналізм охоронців кордону – основні складові Перемоги над злом”, – йдеться за посиланням.

Раніше ми повідомляли, що на заході Запорізької області тривали позиційні бої. Наступальні дії знизились. Також вчора на геолокаційних кадрах було видно, як російська диверсійно-розвідувальна група здійснює рейд на українські позиції поблизу Кам’янського. 

Також у ніч на 16 вересня у Запорізькій області сили ППО збивали російські дрони. Загалом українські військові збили 53 із 56 ударних БпЛА типу “Shahed”.

Росіяни використовують боєприпаси з отруйними речовини, щоб посилити роботу своєї артилерії. Найбільше таких випадків відбувається в Запорізькій області.

Читайте також:

У Запоріжжі чоловік коригував повітряні удари Росії по цивільній інфраструктурі обласного центру, оборонним заводам та локаціям Сил Оборони. Суд визнав його винним, запоріжець отримав 15 років тюрми з конфіскацією майна. 

У деяких громадах Запорізької області місцеві мешканці скаржаться на високі тарифи на водопостачання. Ситуацію прокоментував очільник Запорізької ОВА Іван Федоров під час брифінгу.

При холодній зимі у Запоріжжі можуть вимикати світло до 14 годин: при яких умовах.