Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В одному з парків Запоріжжя демонтували кіоск (ФОТО)

В одному з парків Запоріжжя демонтували кіоск (ФОТО)

В одному з парків Запоріжжя демонтували кіоск (ФОТО)

Кіоск. Фото: “Муніципальна варта” Запоріжжя

На території парку Гагаріна у Космічному мікрорайоні Запоріжжя прибрали кіоск. 

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Причиною було місце розміщення незаконної споруди. 

В одному з парків Запоріжжя демонтували кіоск (ФОТО)
Кіоск. Фото: “Муніципальна варта” Запоріжжя

Інспектори комунального підприємства “Муніципальна варта” склали акт, який підтверджує факт невідповідність вимогам законодавства та благоустрою. Тож власник кіоска демонтував його.

В одному з парків Запоріжжя демонтували кіоск (ФОТО)
Демонтаж. Фото: “Муніципальна варта” Запоріжжя

Як ми писали раніше, знесення МАФів пов’язано з тим, що неправомірні підприємці створюють конкуренцію для законно діючих бізнесів. Тому демонтаж кіосків спрямований на відновлення порядку та рівності в сфері підприємницької діяльності. 

Нагадаємо, нещодавно комунальне підприємство “Муніципальна варта” Запорізької міської ради демонтувало кіоск у Вознесенівському районі за адресою вулиця Патріотична, 56Б.

А у парку Героїв Національної Гвардії України в Хортицькому районі Запоріжжя прибрали сцену та стелу, які понад 20 років знаходились в аварійному стані.


Читайте також:

Цього року у Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття. На це районна адміністрація виділила 1 мільйон 500 тисяч гривень.

З моменту набрання чинності Законом про деколонізацію вулиці, провулки, парки, сквери тощо по всій Україні активно перейменовують, щоб позбутися російських та радянських назв. Щоб полегшити ситуацію, Inform.zp.ua звернувся до Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради за повним переліком нових назв у Запоріжжі.

У Гуляйполі Запорізької області відновили пам’ятник Нестору Махну, який цього року постраждав внаслідок російських обстрілів.