Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вбивство » У Запорізькій області жінка вбила чоловіка під час застілля: подробиці

У Запорізькій області жінка вбила чоловіка під час застілля: подробиці

У Запорізькій області жінка вбила чоловіка під час застілля: подробиці

Иллюстративное фото

У Запорізькій області в селищі Рівнопілля в Гуляйпільській міській громаді жінка забила чоловіка до смерті у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт виник під час застілля. Зловмисниці загрожує до 10 років за ґратами.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Трагічний випадок стався під час застілля в гостях у жительки Рівнопілля. Компанія вживала алкогольні напої і почала сваритися. 55-річний гість почав сперечатися із власницею будинку, на що вона відреагувала агресивно. 

За даними слідства, жінка почала бити чоловіка дерев’яною палицею та обухом по голові, тулубу та інших частинах тіла. Внаслідок численних ударів чоловік помер. На ранок 56-річна сусідка знайшла свого співмешканця без ознак життя та викликала поліцію.

Правоохоронці затримали жінку та повідомили їй про підозру у вчинені умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть людини. Наразі триває досудове розслідування. Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Нагадаємо, що контррозвідка Служби безпеки України викрила агентурну групу Головного управління генштабу збройних сил РФ (ГРУ), яка діяла на Запоріжжі. Двом місцевим мешканцям загрожує довічне ув’язнення, їх затримали.

Також у Запоріжжі місцеву мешканку ошукали на понад 124 тисячі гривень. Вона ввела дані своєї картки за посиланням покупця іграшок і називала коди за його проханням.

Раніше ми писали, що запорізькі правоохоронці завершили розслідування стосовно так званого “губернатора Запорізької області” Євгена Балицького. За даними слідства, він, разом із окупаційним міністром молодіжної політики та 20-річною активісткою молодіжних рухів, організовували та брали участь у проросійських заходах на Мелітопольщині.