Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Кушугумі 18 вересня роздаватимуть гуманітарну допомогу 

У Кушугумі 18 вересня роздаватимуть гуманітарну допомогу 

У Кушугумі 18 вересня роздаватимуть гуманітарну допомогу 

Гуманітарна допомога. Ілюстративне фото

Сьогодні, 18 вересня, у Запорізькій області на території Кушугумської територіальної громади мешканцям роздаватимуть продуктові набори. 

Відео: Кушугумська селищна рада

Про це повідомили в телеграм-каналі Кушугумської селищної ради.

Гуманітарну допомогу жителям селища Кушугум надаватимуть за адресою вулиця Стадіонна. Щоб отримати продуктовий набір, необхідно мати при собі документи, які посвідчують особу та місце проживання.

Роздача допомоги відбувається в рамках співпраці Кушугумської селищної ради та Благодійного фонду “Global empowerment mission”.

Нагадаємо, що пізно ввечері 17 вересня російська армія нанесла 8 ударів по території Запорізького району, а саме по Комишуваській територіальній громаді. Обстріл окупанти здійснили за допомогою КАБів, внаслідок чого отримав поранення 71-річний чоловік.

Також 17 вересня російські війська обстріляли населені пункти Запорізького району. Внаслідок обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Раніше ми писали, що 13 вересня, відбувся обмін полоненими між Росією та Україною. Серед звільнених був боєць Ігор Тітовський, житель селища Балабине Кушугумської громади Запорізької області.


Читайте також:

У селищі Кушугум Запорізького району, у кооперативі “Славутич 2007”, відновлюють насосну станцію. Поштовхом для проведення робіт стало зниження рівню води та поступове обміління річки, яке триває і досі. 

Голова Кушугумської громади Запорізької області Володимир Сосуновський заперечує висунуті проти нього звинувачення у розкраданні майна з АЗК WOG. Він вважає, що це роздуті закиди, якими користується опозиція.