Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі оголосили тендери на відбудову будинків за понад 135 млн гривень

У Запоріжжі оголосили тендери на відбудову будинків за понад 135 млн гривень

У Запоріжжі оголосили тендери на відбудову будинків за понад 135 млн гривень

Prozorro

У Запоріжжі оголосили три тендери на відбудову зруйнованих багатоповерхівок російськими ракетами. Їхня загальна вартість складає понад 135 мільйонів гривень. У двох з них торги так і не відбулися, оскільки не знайшовся підрядник. Ще один тендер досі триває, пропозиції прийматимуть до 20 вересня.

Про це повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України у фейсбук.

У серпні 2024 року Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області розірвала договір з генпідрядною організацією ТОВ «Міське будівництво». Цей підприємець мав відбудовувати зруйновані будинки за адресами Запорізька, 2-Б, Запорізька, 2-А та Кам’яногірська, 6. Однак навесні генеральний підрядник зупинив будівельні роботи на об’єктах та не відновив їх.

У зв’язку з цим, Служба відновлення в Запорізькій області оголосила три тендери на електронному майданчику публічних закупівель “Prozorro”. Переможець відбудовуватиме вищезгадані пошкоджені багатоповерхівки. 

Скріншот з порталу публічних закупівель “Prozorro”.

Тендер на капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Запорізька, 2-Б не змогли провести, оскільки вийшов термін подання пропозицій, а підрядник не знайшовся. Вартість цього тендеру складає 24,7 мільйонів гривень на порталі публічних закупівель “Prozorro”.

Скріншот з порталу публічних закупівель “Prozorro”.

Торги на відбудову будинку по вулиці Кам’яногірська, 6 також не відбулися. Подати пропозиції підрядники могли до 18 вересня 14:00. Загальна сума тендеру становить 13,3 мільйонів гривень.

Скріншот з порталу публічних закупівель “Prozorro”.

Тендер на відбудову будинку по вулиці Запорізька, 2-А досі триває, пропозиції прийматимуть до 20 вересня 14:00. Його вартість найбільша серед цих тендерів – понад 97 мільйонів гривень. 

Нагадаємо, що у Запоріжжі триває відбудова трьох багатоповерхівок зруйнованих внаслідок російських ракетних ударів. Йдеться про будинки на вулиці Незалежної України  80 / вул. Якова Новицького, 3, Незалежної України, 67 та на вулиці Миру, 14.