Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені (ОНОВЛЕНО)

Наслідки обстрілу на Запоріжжі. Фото: Іван Федоров

Ввечері 18 вересня росіяни обстріляли Запорізький район керованими авіабомбами (КАБами). Внаслідок цього одна жінка загинула, ще дві – поранені. Також постраждав чоловік.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Загинула 74-річна жінка, двом пораненим жінкам – по 67 років, чоловікові – 29 років.

Медики оцінюють стан літніх жінок, як стан середньої тяжкості, вони у лікарні. Загрози їхньому життю наразі немає. Поранений чоловік відмовився від госпіталізації.

Загалом окупанти нанесли щонайменше чотири удари по Комишуваській та Новоолександрівській громадах.  Як зазначили у ДСНС Запоріжжя, в селі Юліївка зруйновані будинки, саме там є загиблі і поранені. Вибуховою хвилею пошкоджені сусідні будинки та 2 автівки. У Комишувасі частково зруйнований будинок, травмовані двоє людей. У Григорівці авіабомба влучила по відкритій території поруч із багатоквартирним будинком.

Росіяни обстріляли Запорізький район: є загиблі та поранені
Наслідки обстрілів на Запоріжжі. Фото: ДСНС Запоріжжя

Нагадаємо, ввечері 17 вересня російська армія нанесла 8 ударів по території Запорізького району, а саме по Комишуваській територіальній громаді. Обстріл окупанти здійснили за допомогою КАБів, внаслідок чого отримав поранення 71-річний чоловік. Загалом внаслідок обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення.


Читайте також:

Мешканці Комишуваської громади можуть отримати фінансову допомогу в рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області”. Наразі триває реєстрація на отримання коштів, після досягнення ліміту учасників, доступ до оформлення допомоги закриється.

У Запоріжжі оголосили три тендери на відбудову зруйнованих багатоповерхівок російськими ракетами. Їхня загальна вартість складає понад 135 мільйонів гривень. У двох з них торги так і не відбулися, оскільки не знайшовся підрядник. Ще один тендер досі триває.

У Запорізькій області в селищі Рівнопілля в Гуляйпільській міській громаді жінка забила чоловіка до смерті у стані алкогольного сп’яніння. Конфлікт виник під час застілля. Зловмисниці загрожує до 10 років за ґратами.