Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Федоров розповів про стан постраждалих внаслідок обстрілу Запорізького району

Федоров розповів про стан постраждалих внаслідок обстрілу Запорізького району

Федоров розповів про стан постраждалих внаслідок обстрілу Запорізького району

Наслідки обстрілу на Запоріжжі. Фото: Іван Федоров

Двоє жінок, які були поранені через атаку росіян КАБами по Запорізькому району ввечері 18 вересня, зараз знаходяться у лікарні. Поранений чоловік відмовився від госпіталізації.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Медики оцінюють стан літніх жінок, як стан середньої тяжкості. Загрози їхньому життю наразі немає. 

“У постраждалих рвані та різані рани, струс головного мозку і забиття. Лікарі надають пенсіонеркам усю необхідну допомогу”, – зазначив голова ЗОВА.

Федоров розповів про стан постраждалих внаслідок обстрілу Запорізького району
Наслідки обстрілу на Запоріжжі. Фото: Іван Федоров

Нагадаємо, внаслідок російської атаки КАБами на села у Запорізькому районі отримали поранення троє людей: дві жінки 67 років та 29-річний чоловік. Загинула жінка віком 74 роки. Загалом окупанти нанесли щонайменше чотири удари по Комишуваській та Новоолександрівській громадах.

Читайте також:

Ввечері 17 вересня російська армія нанесла 8 ударів по території Запорізького району, а саме по Комишуваській територіальній громаді. Обстріл окупанти здійснили за допомогою КАБів, внаслідок чого отримав поранення 71-річний чоловік. Загалом 17 вересня внаслідок обстрілів загинули двоє людей, ще п’ятеро отримали поранення.

Мешканці Комишуваської громади можуть отримати фінансову допомогу в рамках проєкту “Надання багатоцільової грошової допомоги в Запорізькій області”. Наразі триває реєстрація на отримання коштів, після досягнення ліміту учасників, доступ до оформлення допомоги закриється.

19 вересня у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії у зв’язку із проведенням планових ремонтних робіт.