Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » На Запоріжжі викрили браконьєра, який завдав збитків на понад 200 тисяч гривень (ФОТО)

На Запоріжжі викрили браконьєра, який завдав збитків на понад 200 тисяч гривень (ФОТО)

На Запоріжжі викрили браконьєра, який завдав збитків на понад 200 тисяч гривень (ФОТО)

Речові докази. Фото: Поліція Запорізької області

В районі Кушугума на Запоріжжі поліцейські виявили чоловіка, який незаконно виловлював рибу. Її та інші речові докази вилучили. За скоєне правопорушнику може загрожувати до 3 років обмеження волі. Він завдав збитків рибному господарству на понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

В ніч на 17 вересня під час патрулювання Каховського водосховища правоохоронці встановили, що 51-річний місцевий житель за допомогою ліскової сітки впіймав 127 рибин: карасів, судака та головань.

На Запоріжжі викрили браконьєра, який завдав збитків на понад 200 тисяч гривень (ФОТО)
Затримання. Фото: Поліція Запорізької області

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом частини 1 статті 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Також склали адміністративний протокол відповідно до частини 4 статті 85 (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури. На місце події працювала слідчо-оперативна група відділення №6 (Запорізький) Запорізького райуправління поліції. Правопорушника виявили працівники сектору поліцейської діяльності на воді Запорізького райуправління поліції разом із державними інспекторами Запорізького рибоохоронного патруля.

Нагадаємо, запоріжців закликають не купувати рибу на ринках через ситуацію на річках Сейм та Десні. Їхнє забруднення призвело до загибелі водних живих біоресурсів, а річкова риба із постраждалих районів могла з’явитись у продажу.