Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 939-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

939-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

939-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 939-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Ввечері 18 вересня росіяни атакували села Запорізького району КАБами. Поранення отримали троє людей: дві жінки 67 років та 29-річний чоловік. Загинула жінка віком 74 роки. Загалом окупанти нанесли щонайменше чотири удари по Комишуваській та Новоолександрівській громадах.

Користувачі в Запоріжжі скаржились на перебої в роботі мобільного оператора “Київстар”. Згодом у компанії повідомили, що спеціалісти працюють над усуненням проблеми.

Сапери ДСНС знищили боєприпас від “Урагана” у Запоріжжі.

Рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежать у зв’язку із проведенням ремонтних робіт.

Депутати Верховної Ради підтримали постанову про зміну назв 328 населених пунктів у рамках дерусифікації. Серед них є села Запорізької області. 

Запорізька волонтерка Надія Мороз стала депутаткою Запорізької міської ради від партії “Європейська Солідарність”.

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС знаходяться озброєні люди із військовою технікою, вони перешкоджають доступу місії МАГАТЕ. Між внутрішньою та зовнішньою огорожами електростанції встановлені протипіхотні міни.

Російські війська нещодавно просунулися в районі Гуляйполя Запорізької області.

Після оприлюдненого відео в соцмережах із занедбаного укриття запорізької гімназії №97, де вчаться діти, у місті розгорівся скандал. В ситуації розібрався Inform.zp.ua.

У Запорізькій ОВА спростували інформацію про те, що вартість будівництва “підземних шкіл” у регіоні є завищеною. Там назвали це “маніпулятивною інформацією”.

В районі Кушугума на Запоріжжі поліцейські виявили чоловіка, який незаконно виловлював рибу. Він завдав збитків рибному господарству на понад 200 тисяч гривень.