Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » У Запоріжжі проведуть безкоштовну екскурсію на честь Дня туризму

У Запоріжжі проведуть безкоштовну екскурсію на честь Дня туризму

У Запоріжжі проведуть безкоштовну екскурсію на честь Дня туризму

Площадь Фестивальная

28 вересня, у Запоріжжі проведуть безкоштовну екскурсію “Туристичний драйв Запоріжжя: місто, яке здатне завойовувати серця”. Захід присвячений Дню туризму.

Про це повідомляє Туристичний інформаційний центр Запоріжжя на своїй інстаграм-сторінці.

Екскурсію проведе Світлана Шевченко, культурознавеця розкаже цікаві факти про історію Запоріжжя, традиції, модні тенденції, зокрема про історію готелю “Інтурист” у самому центрі міста. 

Фото: Туристичний інформаційний центр Запоріжжя

Захід проведуть у суботу, 28 вересня, о 12:00. Екскурсія розпочнеться біля арки “Запоріжжя – колиска державності України” на Площі Фестивальній навпроти обласної адміністрації.

Щоб потрапити на екскурсію, можна зареєструватися за номером телефону 050-424-20-54. 

Нагадаємо, що нещодавно у Запоріжжі відкрилась нова безкоштовна виставка. Вона називається “Тибетський щоденник”.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів. 

Читайте також:

В Бердянську росіяни судитимуть проукраїнського волонтера Віктора Бондаренка. Окупанти звинувачують його у підриві каналізаційної насосної станції.

Депутати Верховної Ради підтримали в цілому постанову № 12041 про зміну назв 328 населених пунктів у рамках дерусифікації. Серед них є села Запорізької області. 

У Запоріжжі поруч із міським РАЦСом на площі Вернадського розташована будівля Державного проєктного інституту “Запоріжцивільпроект”. У 2018 році цей інститут закрили через низку проблем, зокрема через розорення. З того часу споруда закинута, а нині виглядає моторошно та є прихистком для десятків бездомних. Inform.zp.ua відвідав напівзруйнований інститут “Запоріжцивільпроект”, щоб побачити, як він виглядає зараз.