Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі підприємства придбали понад дві тисячі генераторів на випадок блекаутів

Запорізькі підприємства придбали понад дві тисячі генераторів на випадок блекаутів

Запорізькі підприємства придбали понад дві тисячі генераторів на випадок блекаутів

Генератор

У Запорізькій області підприємства та установи придбали понад дві тисячі генераторів, щоб забезпечити постачання електроенергії на випадок повторення блекаутів.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров у своєму телеграм-каналі.

Комунальні підприємства та органи місцевого самоврядування забезпечені понад 1900 генераторами потужністю від 2 до 1 000 кВт. Також оснащені генераторами об’єкти критичної інфраструктури, наприклад: базові станції мобільних операторів та хлібопекарські підприємства.

Крім того, генератори потужністю від 30 до 352 кВт має Головне управління ДСНС у Запорізькій області. Для того, щоб мати змогу реагувати у надзвичайних ситуаціях.

Також у місті триває встановлення когенераційних установок, які забезпечуватимуть електроенергією будинки. Вже визначили 13 котелень концерну «Міські теплові мережі» , де встановлять 15 когенераційних установок. Їхня покупка відбувається за підтримки UNICEF, UNDP та Уряду Нідерландів.

Нагадаємо, що у Запоріжжі відбудовують будинок на проспекті Соборному, 44. Вже демонтували покриття та ремонтують фасад.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі більше не можна буде ходити до укриттів, які знаходяться у школах, оскільки вони використовуються для навчання. Натомість можна буде скористатись тими, які вказані у мапі укриттів.


Читайте також:

Багатодітну сім’ю з селища Воздвижівка Пологівського району евакуювали до Запоріжжя. Вивезенням родини з прифронтового населеного пункту займалися поліцейські. 

Запорізька міська дитяча лікарня №5 отримала грошовий сертифікат від ПриватБанку на суму сто тисяч гривень. На ці кошти медичний заклад придбає інструментарій для зупинки кровотеч.