Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чи очікувати дощ у Запорізькій області: погода на наступний тиждень

Чи очікувати дощ у Запорізькій області: погода на наступний тиждень

Чи очікувати дощ у Запорізькій області: погода на наступний тиждень

Погода в Запорожье

На наступному тижні у Запорізькій області спостерігатиметься тепла температура повітря, деякі дні будуть хмарними. Опадів та різких змін температури не очікується. 

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Ранок понеділка, 23 вересня, буде хмарним та прохолодним. Температура повітря становитиме від +15 до +18 градусів. День буде спекотним +25+27 градусів тепла. Опадів не буде.

“Погоду передвіщали за горобиною. Якщо горобини у лісі багато – на дощову осінь, якщо ж мало – на суху. Рясно ягід на горобині – до суворої зими, тому і заготовляли горобиновий квас, щоб у великий холод лікувати застудні захворювання”, – йдеться у народному прогнозі погоди.

24 вересня, вже з самого ранку у Запоріжжі хмари розійдуться і весь день буде ясним. Вітер буде помірним – від 2,4 до 3,4 метрів на секунду.

Фото: Sinoptik.ua

У середу 25 вересня, температура повітря становитиме вночі +17, а вдень +25 градусів.  За останні 130 років у цей день мінімальна температура повітря була +0,4 градусів. Таким рекорд зафіксували у 1956 році.

До кінця тижня не очікується різких змін у температурі, опадів також не буде.

Нагадаємо, що на наступні 3 дні, 23-25 вересня, у Запорізькому районі зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки – 5 класу. Це може призвести до загоряння в екосистемах.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі містяни знову скаржаться на неприємний запах та задимлення. У Запорізькій обласній державній адміністрації розповіли, що причиною цього є погодні умови.


Читайте також:

Вчора вночі, 21 вересня, в одному з районів Запоріжжя сталася пожежа на території двох приватних будинків. Надзвичайники вважають, що ймовірною причиною загоряння стало коротке замикання. Постраждалих та жертв немає.

Багатодітну сім’ю з селища Воздвижівка Пологівського району евакуювали до Запоріжжя. Вивезенням родини з прифронтового населеного пункту займалися поліцейські. 

Запорізька міська дитяча лікарня №5 отримала грошовий сертифікат від ПриватБанку на суму сто тисяч гривень. На ці кошти медичний заклад придбає інструментарій для зупинки кровотеч.