Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 942-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

942-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

942-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 942-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

28 вересня, у Запоріжжі проведуть безкоштовну екскурсію “Туристичний драйв Запоріжжя: місто, яке здатне завойовувати серця”. Захід присвячений Дню туризму.

Запорізька міська дитяча лікарня №5 отримала грошовий сертифікат від ПриватБанку на суму сто тисяч гривень. На ці кошти медичний заклад придбає інструментарій для зупинки кровотеч.

“Без червоної доріжки, оркестрів, зате щиро”: фоторепортаж з відкриття кінофестивалю ЗIFF у Запоріжжі

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області російські правоохоронці засудили за шпіонаж 62-річного Сергія Спартесного. Чоловік працював на Запорізькій АЕС та більше року перебував у російському полоні.

У Комишувській громаді Запорізької області волонтери будівельного батальйону “Добробат” продовжують усувати наслідки російських атак та відновлюють будинки місцевих мешканців.

Багатодітну сім’ю з селища Воздвижівка Пологівського району евакуювали до Запоріжжя. Вивезенням родини з прифронтового населеного пункту займалися поліцейські. 

У Запорізькій області підприємства та установи придбали понад дві тисячі генераторів, щоб забезпечити постачання електроенергії на випадок повторення блекаутів.

Вчора вночі, 21 вересня, в одному з районів Запоріжжя сталася пожежа на території двох приватних будинків. Надзвичайники вважають, що ймовірною причиною загоряння стало коротке замикання. Постраждалих та жертв немає.

Наступні 3 дні, 23-25 вересня, у Запорізькому районі зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки – 5 класу. Це може призвести до загоряння в екосистемах.

На наступному тижні у Запорізькій області спостерігатиметься тепла температура повітря, деякі дні будуть хмарними. Опадів та різких змін температури не очікується.