Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 943-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

943-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

943-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Як минув 943-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Вночі 22 вересня російські війська завдали авіаударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Відомо про 9 постраждалих, серед яких одна дитина. Пошкоджено багатоквартирні будинки, автомобілі та інше майно.

Сьогодні, 23 вересня, у Запоріжжі тимчасово обмежать рух на деяких ділянках доріг – бульварі Марії Примаченко та вулиці Алюмінієвій.

Станом на сьогодні відомо, що внаслідок російської атаки на Запоріжжя, яка відбулася 22 вересня, постраждали 13 людей, серед них неповнолітній хлопець.

Сьогодні, 23 вересня, у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт.

Вночі, 22 вересня, близько 23:08 росіяни почали бити КАБами по центру Запоріжжя. Внаслідок цього постраждали 13 людей та цивільна інфраструктура.

Росіяни сім разів атакували КАБами центр Запоріжжя вночі 22 вересня. Внаслідок цього 16 людей постраждали, з них четверо у лікарні. 

Авіаційний удар КАБАми по Запоріжжю: що відомо про обстріл (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 23 вересня, у Запоріжжі з 9:15 низка будинків залишилася без водопостачання, у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт.

Сьогодні, 23 вересня, у Запоріжжі проводитимуться термінові ремонтні роботи електрообладнання. Через це з 9:00 до 17:00 низка будинків тимчасово залишиться без світла.

В ніч на 23 вересня росіяни завдали удари керованими авіаційними бомбами (КАБ) по центру Запоріжжя. За останніми данними, внаслідок атаки постраждали 17 людей та пошкоджена інфраструктура. Inform.zp.ua зібрав інформацію про керовані авіабомби, їх різновиди та дальність польоту.

Сьогодні, 23 вересня, громадський транспорт у Запоріжжі ходитиме зі змінами у русі маршрутів. Це стосується комунальних автобусів та тролейбусів. Також скасують одну зупинку в напрямку лівобережної частини міста.

На конференції National Media Talk 2024 Євген Глібовицький, директор Інституту фронтиру, заявив, що серед найбільших загроз для суспільства зараз – це демографічна криза, яка суттєво впливатиме на майбутнє країни та її бізнес.

Тимошенко, Метінвест і пухкі пиріжки: чим джинсують запорізькі медіа і чому це погано.

Протягом двох днів, 16 та 17 вересня, у Запоріжжі проводилися дослідження води у річці Дніпро. У результаті фахівці виявили перевищення деяких показників та холеропобідні вібріони.

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров та Джош Шапіро підписали угоду про співпрацю між ЗОВА та штатом Пенсильванія. Це сталося під час візиту Президента України до США.

Протягом 21-22 вересня, російські війська продовжували наступати в Запорізької області біля Роботиного, Новоданилівки та Новоандріївки. Також просунулися на межі Запорізької та Донецької областей.

Вчора вночі, 22 вересня, центр Запоріжжя атакували керовані авіаційні бомби. Таке бомбардування сталося вперше в обласному центрі, до цього КАБами обстрілювали населені пункти Запорізької області.

Вчора, 22 вересня, у Запоріжжі проводили дослідження якості повітря. У результаті фахівці виявили перевищення двох небезпечних речовин в житловій забудові по вулиці Маяковського, 12.
Сьогодні, 23 вересня, росіяни знову атакували Запоріжжя та Запорізькій район. Внаслідок удару зазнали пошкоджень приватні будинки, гуртожиток та об’єкт критичної інфраструктури. Дві людини поранені.