Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 944-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

944-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

944-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

ЗСУ

Як минув 944-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини для Запоріжжя та області за сьогодні.

Росіяни здійснили шість авіаційних ударів, попередньо КАБами по Запоріжжю. Вісім авіаційних ударів прийшлося по Комишувасі. Влучання є по цивільній інфраструктурі.

Внаслідок атаки по Запоріжжю загинув один чоловік, ще дев’ятеро людей отримали травми. У лікарні наразі знаходяться троє людей.

Власник пса чау-чау Боні загинув після сьогоднішнього обстрілу Запоріжжя по приватному сектору. Запоріжців просять взяти собаку на перетримку.

На території дач поблизу одного з населених пунктів Запорізького району 23 вересня знайшли нерозірваний вибухонебезпечний предмет, який виявився фугасною авіаційною бомбою (ФАБ -500).

Заступницю прокурора Запорізької області викрили на одержанні 40 тис. доларів хабаря прокурори САП і детективи НАБУ 23 вересня.

Журналісти-розслідувачі виявили в нардепа родом із Мелітополя Сергія Мінька незадекларовану нову BMW X7 2022 року випуску, на якій він їздить зараз.