Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Запорізьку посадовицю, яка взяла хабар 40 тис. доларів триматимуть під вартою

Запорізьку посадовицю, яка взяла хабар 40 тис. доларів триматимуть під вартою

Запорізьку посадовицю, яка взяла хабар 40 тис. доларів триматимуть під вартою

Затримання під час отримання хабаря. Фото: НАБУ

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для заступниці прокурора Запорізької області, яка взяла хабар 40 тисяч доларів. Її триматимуть під вартою.

Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України.

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для заступниці прокурора Запорізької області. Альтернативним варіантом для жінки є внесення застави у розмірі вісім мільйонів гривень. 

Затримання під час отримання хабаря. Фото: НАБУ

Як ми писали раніше, за даними слідства, посадовиця вимагала гроші за зміну підслідності у кримінальному провадженні, скасування арешту майна та непритягнення особи до кримінальної відповідальності. Під час одержання хабаря на суму 40 тисяч доларів її викрили.

Згідно з сайтом прокуратури Запорізької області, у її керівника Сергія Спільника є лише одна заступниця-жінка. Це – Наталя Максименко, пише Українська Правда.


Читайте також:

Медичні працівники Оріхівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування створили злочинне угрупування та розтратили понад 1,8 мільйонів гривень бюджетних коштів. Вони підозрюються у розтраті чужого майна.

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області російські правоохоронці засудили за шпіонаж 62-річного Сергія Спартесного. Чоловік працював на Запорізькій АЕС та більше року перебував у російському полоні.

Служба безпеки України затримала агента російської воєнної розвідки у Запоріжжі. Чоловік був демобілізованим строковиком Збройних сил та шпигував за українськими військами. Йому загрожує довічне ув’язнення із конфіскацією майна.