Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ситуація на Запорізькому напрямку буде загострюватись, – Сили Оборони

Ситуація на Запорізькому напрямку буде загострюватись, – Сили Оборони

Ситуація на Запорізькому напрямку буде загострюватись, – Сили Оборони

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

За даними української розвідки, російські військові збирають особовий склад для штурмових груп на Запорізькому напрямку. За минулу добу відбулося п’ять штурмів. 

Про це розповів речник Сил оборони півдня Владислав Волошин в етері телемарафону “Єдині новини”.

Нещодавно росіяни отримали  25 легких автомобілів багі з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного округу РФ. Це “говорить про те, що готуються штурмові дії”.

“Є тенденція за кілька останніх днів, що ситуація в Запорізькій області, саме на цій ділянці лінії розмежування, буде загострюватись. Вчора за минулу добу вже було 5 штурмів і є тенденція, що вони збільшаться, адже за інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп в районі Приютного”, – зазначив Владислав Волошин.

Нагадаємо, що протягом вчорашнього дня, 25 вересня, на Запорізькому напрямку тривали позиційні бої. Росіяни пробували наступати поблизу Роботиного, Новоандріївки та Кам’янського. Однак успіхів не мали. Крім того, 25 вересня українські війська завдали удару з реактивних систем залпового вогню «Гімалаї» по російському командному пункту в невстановленому місці в окупованій Запорізькій області. 

Нагадаємо, що вчора вночі, 25 вересня, російські війська знову атакували Запоріжжя, попередньо керованими авіабомбами. У результаті обстрілу поранені вісім людей. 


Читайте також:

Росіяни днями могли вдарити по Запоріжжю авіабомбами рідкісного типу ФАБ-500Т, якими раніше били по Харкову.

Український військовий родом з Енергодара, морський піхотинець Військово-Морських Сил ЗСУ Дмитро Долгіх встановив національний рекорд України. Він найбільше часу простояв на одній нозі з додатковою вагою серед людей з ампутацією.

У Запоріжжі планують створити кладовище, де ховатимуть загиблих військових. Поки місця для нього не знайшли, проте деяким ділянкам на міських кладовищах можуть надати військовий статус меморіалу.