Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Що відбувається на Запорізькому фронті зараз (КАРТА)

Що відбувається на Запорізькому фронті зараз (КАРТА)

Що відбувається на Запорізькому фронті зараз (КАРТА)

Карта: ISW

На заході Запорізької області в районі Роботино і Новоандріївки тривали позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Російські мілблогери стверджували, що військовослужбовці російського 503-го мотострілецького полку, 239-го окремого розвідувального батальйону, а також північноосетинський батальйон “Аланія” просунувся на північ від Нестерянки.

Російський військовий блогер зазначив, що підрозділи російської 42-ї мотострілецької дивізії (58-а САА) покращують невстановлені тактичні позиції в західній частині Запорізької області.

Мілблогер також стверджував, що великі прифронтові оборонні райони України в Запорізькій області — Оріхові та Гуляйполі — вони майже повністю беззахисні перед російськими плануючими бомбовими ударами і що російська авіація може легко наносити плануючі бомбові удари аж до міста Запоріжжя.

Опубліковані 25 вересня геолокаційні кадри показують, що українські війська завдали удару по російському командному пункту і житлових приміщень в Новогродівці (на північний захід від Токмака).

Читайте також:

За інформацією української розвідки, російські військові збирають особовий склад для штурмових груп на Запорізькому напрямку. За минулу добу відбулося п’ять штурмів.