Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Над Запоріжжям вночі збивали “шахеди”: подробиці

Над Запоріжжям вночі збивали “шахеди”: подробиці

Над Запоріжжям вночі збивали “шахеди”: подробиці

ЗСУ

У ніч на 28 вересня над Запорізькою областю збивали російські безпілотники. З окупованої частини області росіяни запускали авіаційні ракети Х-59/69.

Про це повідомляють в Повітряних Силах України.

Уночі сили ППО збили дві керовані авіаційні ракети Х-59/69 та 69 з 73 безпілотників. Ракети запускали із повітряного простору окупованої Запорізької області.

Російські ударні БпЛА типу «Shahed» збивали в Київській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Рівненській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Одеській та Миколаївській областях. Один безпілотник полетів у напрямку росії, ще три – локаційно втрачено на території України.

Читайте також:

Після одного з останніх російських обстрілів в Запоріжжі керованими авіаційними бомбами зруйнувано триповерховий будинок, який можуть вже не відновити.

На заході Запорізької області в районі Роботино і Новоандріївки тривали позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Останні чотири доби російська армія щоденно запускала керовані авіаційні бомби по Запоріжжю. Це пов’язано з тим, що окупанти модернізували конструкцію авіаційних бомб, тож дальність польоту збільшилася.