Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Ситуація на Запорізькому фронті: де тривали бої (КАРТА)

Ситуація на Запорізькому фронті: де тривали бої (КАРТА)

Ситуація на Запорізькому фронті: де тривали бої (КАРТА)

Карта: ISW

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.

Про це повідомляють аналітики Інститут вивчення війни (ISW).

Підрозділи російського спеціального підрозділу “Валькірія” коригують вогонь російської артилерії по українських позиціях в районі Кам’янське. Російські джерела стверджували, що українські війська обстріляли Токмак із реактивних систем залпового вогню (РСЗВ).

Представник українського Таврійського угруповання військ полковник Владислав Волошин заявив, що великий контингент російських військ, включаючи співробітників Росгвардії, використовує окуповану Запорізьку атомну електростанцію (ЗАЕС) в якості тренувальної бази для екіпажів безпілотників, щоб прикрити ці російські сили від ударів з боку України.

Читайте також:

Після одного з останніх російських обстрілів в Запоріжжі керованими авіаційними бомбами зруйнувано триповерховий будинок, який можуть вже не відновити.

У ніч на 28 вересня над Запорізькою областю збивали російські безпілотники. З окупованої частини області росіяни запускали авіаційні ракети Х-59/69.

Останні чотири доби російська армія щоденно запускала керовані авіаційні бомби по Запоріжжю. Це пов’язано з тим, що окупанти модернізували конструкцію авіаційних бомб, тож дальність польоту збільшилася.