Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Запоріжців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Запоріжців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Ілюстративне фото

Протягом наступних трьох днів, з 29 вересня по 1 жовтня, у Запорізькому районі зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки – 5 класу. Це може призвести до загоряння в екосистемах.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології.

Гідрометеорологи попереджають, що погодні умови будуть сприятливі для виникнення пожеж.

Запоріжців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку
Попередження. Джерело: Запорізький ЦГМ

“Погодні умови сприятимуть надзвичайно високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Мінреінтеграції опубліковало новий перелік територій бойових дій по Запорізькій області.

35-річний Олексій Черечукін із Запоріжжя, будівельник за професією, з перших днів повномасштабного вторгнення добровільно пішов до військкомату. Після того, як вистояв довгу чергу, був зарахований до 110-ї окремої бригади територіальної оборони. Він воював у найгарячіших точках Запорізької, Дніпропетровської та Донецької областей. Під час боїв біля села Приютне Олексій отримав серйозну мінно-вибухову травму. Наразі військовий проходить реабілітацію в місцевому центрі протезування “Сміливий крок” і вчиться ходити на протезі. Inform.zp.ua вдалося поспілкуватися з Олексієм та поспостерігати за його реабілітацією.

Ціни на інтернет в Україні можуть зрости: з чим це пов’язано.