Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі перекрили дороги: де саме

У Запоріжжі перекрили дороги: де саме

У Запоріжжі перекрили дороги: де саме

Обмеженння руху транспорта. Ілюстративне фото

Сьогодні, 29 вересня, у Запоріжжі перекрили рух транспорту декількома ділянками.

Про це повідомляє патрульна поліція Запорізької області.

Проїхати не можна буде:

  • На ділянці по вулиці Олександрівській від вулиці Чабаненко до вулиці Слобідської;
  • на вулиці Слобідській від проспекту Соборного до вулиці Олександрівської.

Обʼїзд здійснюється вулицею Гоголя та проспектом Соборним.

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту. Слідкуйте за оновленням інформації щодо відновлення руху”, – просять патрульні.

Раніше ми писали, що через атаку на Запоріжжя вранці 29 вересня змінився рух поїздів на станціях. 

Нагадаємо, сьогодні вранці, 29 вересня, росіяни атакували Запоріжжя. Станом на зараз відомо про п’ятеро поранених. Частково зруйнований багатоквартирний будинок та приватні будинки. 


Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

Днями до України вдалося повернути 9 дітей та 20-річного юнака з окупованих територій Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської областей та Криму.

У Запоріжжі продовжують ремонтувати та будувати укриття в школах для навчання дітей офлайн. У місті відкриють 13 шкіл, де будуть безпечні умови для змішаного формату освіти.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.