Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Начальника Запорізького обласного ТЦК судитимуть: за що

Начальника Запорізького обласного ТЦК судитимуть: за що

Начальника Запорізького обласного ТЦК судитимуть: за що

Затримання ексначальника Запорізького ОТЦК. Фото: Офіс Генпрокурора

Колишній начальник Запорізького обласного ТЦК залучав своїх підлеглих до ремонту нерухомості своєї родини. Його судитимуть за зловживання службовим положенням. 

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора. 

За даними слідства, з лютого по липень 2023 року посадовець просив трьох своїх підлеглих виконувати ремонт у власному житлі та своїх родичів. За це чоловік виплатив військовим винагороду на суму майже 270 тисяч гривень з державного бюджету. 

Затримання ексначальника Запорізького ОТЦК. Фото: Офіс Генпрокурора
Фото: Офіс Генпрокурора

Колишній начальник звинувачується у зловживанні службовим становищем і пособництві в ухиленні військовослужбовця від несення обов’язків військової служби шляхом обману.


Читайте також:

Днями у Дніпровському районі Запоріжжя невідомі підпалили гумове колесо у під’їзді багатоповерхівки. Інформації про постраждалих немає. Поліцейські встановлюють обставини підпалу.

У Запоріжжі військовозобов’язаний чоловік, аби отримати відстрочку від призову на службу, підробив та надав у ТЦК довідку про здобуття вищої освіти в одному із запорізьких університетів. За скоєне йому загрожує до двох років обмеження волі.

Голова однієї з селищних рад Запорізької області спланував незаконний виїзд депутатів селищної ради за кордон. Йому оголосили про підозру в незаконному переправленню осіб через державний кордон України та службовому підробленні.

Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід для заступниці прокурора Запорізької області, яка взяла хабар 40 тисяч доларів. Її триматимуть під вартою.