Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Через обстріл у Запоріжжі перекрито дорогу: де саме

Через обстріл у Запоріжжі перекрито дорогу: де саме

Через обстріл у Запоріжжі перекрито дорогу: де саме

Обмеженння руху транспорта. Ілюстративне фото

Сьогодні, 1 жовтня у Запоріжжя на ділянці по вулиці Космічній від проспекту Соборного до вулиці Олександра Говорухи перекрито дорогу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області. 

Обʼїзд здійснюється вулицею Привокзальною через Прибережну автомагістраль на вулицю О. Говорухи з виїздом на вулицю Космічну.

Можливі затримки транспорту, повідомляє EasyWay:

  • на автобусних маршрутах №№ 7, 59, 94;
  • на тролейбусних маршрутах №№ 8, 14;
  • на маршрутних таксі №№  1, 9, 40, 40А, 63, 63А, 76, 80, 85;
  • на приміських маршрутах №№ 180, 187, 188, 191.

Нагадаємо, що з 1 по 10 жовтня рух через Дніпровську ГЕС тимчасово обмежать. Це пов’язано із проведенням ремонтних робіт. 

Сьогодні, 1 жовтня, російські війська знову атакували Запоріжжя, попередньо КАБами. Станом на 12:41 відомо, що кількість постраждалих зросла до п’яти. Одна людина загинула. Пошкоджені багатоповерхівки та приватні будинки.


Читайте також:

Російські війська на Запорізькому напрямку готуються до активізації штурмових дій. Про це в коментарі для Inform.zp.ua повідомив речник Сил оборони півдня Владислав Волошин.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої в районі Новоандріївки і Малих Щербаків, а також поблизу Роботино, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було.