Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » Легіонери БК “Запоріжжя” залишили клуб через постійні обстріли міста

Легіонери БК “Запоріжжя” залишили клуб через постійні обстріли міста

Легіонери БК “Запоріжжя” залишили клуб через постійні обстріли міста

Американські легіонери залишили БК “Запоріжжя”. Фото: proshutabasketball

Два легіонери баскетбольного клубу “Запоріжжя” — Самі Рое та Сайвон Трейлор — покинули команду та виїхали з міста через постійні російські обстріли.

Про це повідомив головний тренер БК “Запоріжжя” Валерій Плеханов під час пресконференції.

За його словами, саме через небезпеку регулярних обстрілів іноземні гравці вирішили залишити клуб.

“У нас мали грати два американські легіонери. Вперше за останні кілька років ми запросили іноземців і дуже на них розраховували. Вони провели з нами майже місяць, зіграли шість контрольних матчів, у яких були кращими.

На жаль, у нашому місті останнім часом дуже гучно. І наші американці не витримали.”

Попри це, 3 жовтня БК “Запоріжжя” розпочне свій сезон у палаці спорту “Юність”. 5 жовтня команда зіграє з “Черкаськими Мавпами”, а 6 жовтня — з “Кривбасом”. У цьому сезоні команда буде виступати в рідному місті.

До команди приєдналися нові гравці: Серафим Новіков, Владислав Ніколайчук, Сергій Скіра та Олександр Петренко. На пресконференції їм вручили ігрові майки клубу.


Нагадаємо, 8 серпня запорізький спортсмен Парвіз Насібов отримав срібну медаль у змаганні із греко-римської боротьби у вазі до 67 кг на Олімпійських іграх у Парижі.

Журналісти Inform.zp.ua поспілкувалися з Парвізом Насібовим і дізналися, як проходила підготовка до поєдинку, що сказав його перший тренер після перемоги, та кому присвятив свою срібну медаль.