Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Запоріжців знов попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Запоріжців знов попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Запоріжців знов попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку

Пожежа

Протягом наступних двох днів, з 5 по 7 жовтня, запоріжців попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку п’ятого класу.

Про це повідомляє Запорізький центр з гідрометеорології. 

На території Запорізького району з 5 по 7 жовтня триватиме пожежна небезпека надзвичайного рівня, що може призвести до пожеж на відкритих місцевостях.

Фото: Запорізький ЦГМ

“Погодні умови сприятимуть надзвичайній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, – зазначають синоптики.

Нагадаємо, що вчора, 3 жовтня, в Запоріжжі по вулиці Чорногорівська, 7 виявили перевищення забруднювальної речовини у повітрі, а саме виробничого пилу.

Раніше ми писали, що зранку 30 вересня жителі Сум, Полтави, Харкова та Дніпра помітили помутніння повітря та почали скаржитися на задуху. Згодом це явище дісталося й Запоріжжя.


Читайте також:

Запорізькому підприємству “Запоріжсталь” відмовило в дозволі на викиди Міндовкілля. У відомстві обгрунтували це тим, що в заводу є неточності у документах і неврахування зауважень громадськості.

1 жовтня у Комунарському районі інспектори зафіксували нову пошкоджену ділянку, яка постраждала від російських обстрілів. Вибухи спричинили значні руйнування та екологічні наслідки.

На території Комунарського та Дніпровського районів у Запоріжжі запровадили карантинний режим. Оскільки там виявили жовто-бурого мармурового клопа, який поширився майже на 300 гектарів.