Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Один із запорізьких потягів змінить кінцеву станцію

Один із запорізьких потягів змінить кінцеву станцію

Один із запорізьких потягів змінить кінцеву станцію

Поезд “Укрзалізниця”

Потяг №6/5 “Запоріжжя – Ясіня” тимчасово змінить кінцеву станцію. Це пов’язано із ремонтними роботами колії на ділянці Івано-Франківськ – Рахів з 13 по 30 жовтня.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

У період з 13 по 30 жовтня кінцевими станціями для деяких маршрутів поїздів стануть Івано-Франківськ, Коломия, Чернівці та Делятин. Для потяга “Запоріжжя – Ясіня” з 14 по 31 жовтня кінцевою зупинкою тимчасово буде Івано-Франківськ.

“Залізничники максимально скоротили тривалість ремонтних робіт, а їх виконання дозволить пришвидшити низку рейсів гірського напрямку в зимовий період, тож просимо пасажирів врахувати ці зміни при плануванні поїздок”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що з 5 по 10 жовтня у Запоріжжі обмежать рух Дніпровською ГЕС. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі весь транспорт буде зупинятися о 9:00 для хвилини мовчання в пам’ять за загиблими українцями. Центральну частину міста перекриватимуть на цей час.


Читайте також:

Останнім часом у Запоріжжі житло містян часто зазнає пошкоджень через російські обстріли. Щоб отримати грошові компенсації важливо знати деякі нюанси. Саме про них розповіла юристка Аліна Родіна під час зустрічі у “Затишно space”. Його відвідав Inform.zp.ua.

У прифронтовому населеному пункті Гуляйполе Запорізької області залишилося декілька сотень містян. До початку війни та масивних обстрілів там мешкало 13 тисяч людей.

В ніч на 5 жовтня російські війська атакували Запорізьку область. Внаслідок обстрілу в Малій Токмачці загинуло двоє людей.