Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Коли запоріжцям очікувати перших холодів: прогноз погоди на тиждень

Коли запоріжцям очікувати перших холодів: прогноз погоди на тиждень

Коли запоріжцям очікувати перших холодів: прогноз погоди на тиждень

Осінь

З наступного тижня у Запоріжжі розпочнеться справжня осінь – синоптики обіцяють сильні дощі та холодні ночі. Також на декілька градусів впаде температура повітря вдень. 

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Неділя 6 жовтня розпочнеться безхмарним ранком, погода зміниться у середині дня й небо у Запоріжжі вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Однак опадів на цей вихідний не прогнозується.

Прогноз погоди. Скріншот з сайту Sinoptik.ua

Зміну погоди можна очікувати з початку наступного тижня. У понеділок, 7 жовтня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора. Максимальна температура повітря сягатиме +20 градусів тепла.

На вівторок, 8 жовтня, синоптики також обіцяють сильні дощі. Ввечері погода у місті проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме сильний дощ. Вранці розпогодиться і більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря становитиме від +12 до +18 градусів, що свідчить про наближення справжньої осені.

Далі протягом усього тижня температура повітря трохи підвищеться – до +22 градусів вдень. Однак ночі будуть холодними – від +10 до +13 градусів. Дощів синоптики не обіцяють.


Нагадаємо, що з 1 вересня 2024 року Запорізький ботанічний сад, розташований у Шевченківському районі, знову відкрив свої двері для відвідувачів. Місцеві жителі із задоволенням прогулюються мальовничими стежками ботсаду. Inform.zp.ua також завітав сюди, щоб поділитися враженнями та захоплюючими кадрами.