Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Армія РФ готується до нових штурмів у Запорізькій області

Армія РФ готується до нових штурмів у Запорізькій області

Армія РФ готується до нових штурмів у Запорізькій області

Карта. Фотоілюстрація “24 каналу”

Російські війська готуються до нових штурмів у Запорізькій області, зокрема поблизу двох населених пунктів.

Про це повідомляє “24 канал”, посилаючись на речника Сил оборони Півдня Владислава Волошина.

“За даними нашої розвідки, під Оріховим і Роботиним готуються нові штурмові групи. Ворог перекидає туди особовий склад, проводить рекогносцировку та розвідку, а також організовує логістичне забезпечення. У недалекому майбутньому, за кілька днів, ймовірно, активізує нові штурмові дії”, — зазначив він.

Волошин також зазначив, що у такому разі противник може взяти під вогневий контроль логістичні шляхи, що ведуть із Запоріжжя на схід України.

Нагадаємо, 1 та 2 жовтня на заході Запорізької області точилися позиційні бої. Особливо активні бойові дії спостерігалися поблизу Новоданилівки, Малих Щербаків і Кам’янського — населених пунктів, що розташовані на північ і північний захід від Роботиного.

На тимчасово окупованих територіях, зокрема частині Запорізької області, розпочався осінній призов на військову службу згідно з наказом Росії.

Впродовж останніх тижнів армія РФ активно готується до штурмових дій на Запорізькому напрямку. Російські війська прагнуть повністю вийти на адміністративні кордони Донецької області та окупувати місто Запоріжжя.


Читайте також:

4 жовтня у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнула автівка, всередині якої перебував колаборант Андрій Короткий. Чоловік був працівником Запорізької АЕС та членом партії “Единая россия”.