Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Через ремонтні роботи у Запоріжжі тимчасово призупинять рух трамваїв: які саме

Через ремонтні роботи у Запоріжжі тимчасово призупинять рух трамваїв: які саме

Через ремонтні роботи у Запоріжжі тимчасово призупинять рух трамваїв: які саме

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

Протягом двох днів, 8 та 9 жовтня, з 9:00 до 14:30 у Запоріжжі проходитиме ремонт стиків, заміна рейок і відновлення дорожнього покриття на трикутнику “Карпенка-Карого”.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

Через ці роботи тимчасово, з 9:00 до 14:00, призупинять рух трамваїв №10 і №14 на відрізку від зупинки “вул. Іванова” до кінцевих зупинок “М’ясокомбінат” та “Автострада”.

Електротранспорт працюватиме за зміненими маршрутами:

  • Трамвай №10 курсуватиме за маршрутом «Майдан Волі – Зелений Яр».
  • Трамвай №14 слідуватиме за маршрутом «Запоріжцирк – Шевченківський жмс».

Нагадаємо, 7 жовтня проводитимуть аварійні ремонтні роботи. У зв’язку з цим на деяких маршрутах громадського транспорту будуть тимчасові зміни.

Крім того, з 7 по 10 жовтня у період з 9:00 до 17:00 відбудеться перекриття дороги, через проведення ремонтних робіт на Дніпровській ГЕС.

Об’їзд здійснюватиметься через Арковий міст на о. Хортиця (вул. Величара — вул. Січі — вул. Антона Незоли (Таганська), а також через Нові мости та міст імені Преображенського.


Читайте також: Дорожній знак «крапка в трикутнику»: що він означає і де його встановлюють на дорогах України