Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжжі відбудують зруйнований будинок в Олександрівському районі

У Запоріжжі відбудують зруйнований будинок в Олександрівському районі

У Запоріжжі відбудують зруйнований будинок в Олександрівському районі

Зруйнований внаслідок російської атаки будинок в Олександрівському районі. Фото: Запорізької міської ради/Разрушен в результате российской атаки здание в Александровском районе. Фото: Запорожский городской совет

В Олександрівському районі Запоріжжя на місці зруйнованого під час російської атаки будинку буде зведено новий житловий об’єкт, де зможуть заселитися мешканці.

Про це повідомила секретарка Запорізької міськради Регіна Харченко.

29 вересня російські війська обстріляли обласний центр, завдавши значних пошкоджень будинку №57 на вулиці Олександрівській. Під час зустрічі з мешканцями було вирішено, що на місці зруйнованого будинку буде зведено новий:

“Мешканці будинку висловили бажання повернутись у свої оселі, а не отримувати сертифікати на нове житло. Ми почули їхню думку під час зустрічі з головою ЗОВА Іваном Федоровим”, — зазначила Харченко.

Нагадаємо, 29 вересня з 5:25 до 6:00 години ранку росіяни нанесли наймасовіший авіаційний удар по Запоріжжю. Внаслідок атаки постраждало 4 людини.

Значних руйнувань зазнали багатоповерховий та 6 приватних будинків в різних районах міста. На місцях влучань сталося декілька пожеж. У результаті російського авіаційних ударів поранені 4 людини, з них одна врятована.


Сьогодні, 7 жовтня, у Запоріжжі відбулася позачергова сесія міської ради. Секретарка Регіна Харченко скликала її через нещодавні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів.