Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Спроба штурму Кам’янського обернулася для ворога значними втратами, – Стерненко (ВІДЕО)

Спроба штурму Кам’янського обернулася для ворога значними втратами, – Стерненко (ВІДЕО)

Спроба штурму Кам’янського обернулася для ворога значними втратами, – Стерненко (ВІДЕО)

Фото: Генштаб ЗСУ

Вчора, 7 жовтня, у російських телеграм-каналах оголосили про взяття селища Кам’янське Запорізької області. Однак українські Сили Оборони зупинили штурм окупантів. Росіяни понесли значні втрати.

Про це повідомляє волонтер Сергій Стерненко у своєму телеграм-каналі, з посиланням на коментарі військових. 

Росіяни поширили дезінформацію про взяття селища Кам’янське на Запорізькому напрямку. За інформацією українських військових, штурм росіян насправді обернувся для ворога невдалою операції з понесенням тяжких втрат. Про це розповів боєць підрозділу “Попри все” 3 полку Сил Спеціальних Операцій, який брав участь у відбитті атаки.

Відео: Сергій Стерненко

“Випадково побачили заяву кацапів про взяття Кам’янського, не зрозуміло навіщо видавати свої тяжкі провали і сподіватися що х*йло дасть медальку. До вашої уваги відео рашн спецоперації, все в руському стилі – прийти ротою по полю, отримати пізд*лей від декількох розрахунків пілотів, покидати поранених і загиблих і втекти, а на останок — заявити про героїчне просування в Кам’янському”, – зазначив військовослужбовець.

Нагадаємо, що за даними Інституту вивчення війни, 6 та 7 жовтня російські військові просунулися на Запорізькому напрямку, а саме в районі Кам’янського і Плавнів. На це вказують геолокаційні кадри, опубліковані 6 жовтня.

Раніше ми писали, що 5 та 6 жовтня російські війська продовжували штурмові дії на заході Запорізької області, зокрема на північ від Роботиного в напрямку Новоданилівки.