Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожців очікують грози та похолодання: прогноз погоди на 5 днів

Запорожців очікують грози та похолодання: прогноз погоди на 5 днів

Запорожців очікують грози та похолодання: прогноз погоди на 5 днів

Погода

З завтрашнього дня у Запоріжжі почнеться похолодання, температура повітря різко знизиться. Також синоптики прогнозують грозу.

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Завтра, 13 жовтня, протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ввечері послабшає. Температура повітря становитиме від +11 до +16 градусів тепла.

Попередження про грозу 13 жовтня. Фото: Запорізький ЦГМ

За даними Запорізького центру з гідрометеорології, впродовж доби 13 жовтня очікуються грози (I рівня небезпечності, жовтий).

“Погодні умови можуть призвести до аварії генераторів, підстанцій, трансформаторів та пошкодження ліній електропередач”, – попереджають синоптики.

Прогноз погоди у Запоріжжі. Скріншот з сайту Sinoptik.ua

У понеділок, 14 жовтня, ранок та день у Запоріжжі будуть хмарними, тільки вечір порадує ясним небом. Опадів не очікується. Згідно з прогнозом погоди, після цього дня прийде значне похолодання.

З вівторка до п’ятниці температура повітря вночі становитиме максимально +7 градусів тепла, а вдень +14 градусів. Дощів не буде, однак очікуються хмари та сильний вітер.

Нагадаємо, що протягом сьогоднішнього дня, 12 жовтня, на території Запорізького району зберігатиметься пожежна небезпека 4 класу.

Раніше ми писали, що упродовж п’яти днів у Запоріжжі проводили дослідження якості атмосферного повітря, які показали перевищення допустимих норм забруднювальних речовин.


Читайте також:

У прифронтовому Оріхові Запорізької області живуть десятки покинутих котів та собак. Запорізькі поліцейські кінологи привезли для них сухий корм та поспілкувалися з тими мешканцями, які не виїхали з міста.

Під час фестивалю GOGOLFEST у Запоріжжі відкриють меморіальну інсталяцію “Дерево пам’яті”, яка стане символом вшанування загиблих у російсько-українській війні.